ingyenes webstatisztika

A Gránát misztikuma

A nemes Gránát vörös és átlátszó, de lehet piros, zöld, barna, ibolya s az ezek közti változatok valamelyike. A drágakő régóta ismert, mélyvörös változatáról a Biblia is említést tesz. Legismertebb fajtája a vörös színű pirop.

A Gránát a gyökércsakra és a szívcsakra köve. A gyökércsakra az életerő és teremtő erő csakrája. A zöld színű gránát erősíti a szívet és a májat, segíti a vitaminok felszívódását. A vörös színű gránátkőről azt mondják, hogy csillapítja a vérzést, nyugodt álmot biztosít, javítja a depressziót. Az ókorban például, hogy a seb gyógyulását gyorsítsák, a nyílt sebre gránátkövet tettek. Az éjszakai kínzó rémálmok távoltartására a párna alá helyezett gránátkő a leghatásosabb. Emellett elűzi a rovarokat, megóv a villámcsapástól, ellenszere a pestisnek és a láznak, védelmet nyújt a gyulladásos betegségek ellen, és sikerrel használható a torok és gyomor problémák kezelésére. A gránátkövet szív fölött vagy fülbevalóként jó viselni, azonban nyakláncként és marokkőként is hordható.

Kiváló a meditáláshoz, mert tulajdonosának tisztánlátást kölcsönöz. Állandósítja a barátságot. Kibékíti a korábban összeveszett barátokat. Elűzi a gonosz gondolatokat. Vonzza a sikert az üzleti életben. Szavatolja a megelégedettséget, ha azt jogszerűen szerezték. Átok viszont azok számára, akik törvénytelenül jutottak hozzá. A gránátkő az utazók szerencseköve is. Segíti viselőjét abban, hogy hitében, állásfoglalásaiban, szilárd és rendíthetetlen legyen, a kitűzött célt elérje.

A gránát a Kos, Ikrek, Oroszlán, Skorpió, Nyilas és a Bak csillagjegy szülötteinek a köve. Gránát angyala: Uriel arkangyal.

Gránátköves gyűrű

Gránátköves gyűrű

Gránátköves nyaklánc

Gránátköves nyaklánc

Gránátköves fülbevaló

Gránátköves fülbevaló

LEPJE MEG KEDVESÉT
EGYIK ÉKSZERÜNKKEL

Hotline 10.00 – 18.00 között:
+36 (1) 210 1714
Hívjon bizalommal! Mindenben segítünk.